Tapk savo tvoros kūrėju

Jeigu mėgstate kurti dalykus patys, PetraZen ir Zenturo Super gabionų sienos leis jums praplėsti savo vaizduotės ribas.

 

Nuostabus akmuo

Pagrindinė medžiaga gabionų sienai užpildyti yra įvairios formos akmenys: uolos, žvirgždas arba grindinio akmenys. Jūs atrasite daugybę rūšių statybos tiekimo rinkose. Ir svarbiausia, jie tiekiami įvairių atspalvių ir spalvų. Jei pasirinksite kontrastingas spalvas, tokias kaip balta ir pilka arba raudona ir žalia, ir sudėsite jas į sluoksnius, gausite labai įdomias kompozicijas.

Pirmas patarimas: nepamirškite patikrinti angos dydžio savo gabionų sienų plokštėse. Priešingu atveju jūs rizikuojate įsigyti akmenų, kurie yra tiesiog per maži ir iškrenta iš gabionų sienos.

Antras patarimas: jūs gausite įdomų efektą, jeigu patalpinsite įvairaus storio sluoksnius ir pakartosite struktūras, pavyzdžiui, tvoros viršuje ir apačioje.

Miško kvapai

Ir čia yra dar daug daugiau užpildymo būdų pasirinkimų…Jūsų tvora atrodys nuostabiai, jei ją užpildysite tolygiai išdėstytomis medžių lentomis. Skirtingi kamieno diametrai visiškai nepažeis kompozicijos. Jūs taip pat galite užpildyti sieną skirtingos spalvos žieve, tačiau turite prisiminti, kad žievės fragmentai turėtų būti gana dideli.

Šaltinis: https://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/tapk-savo-tvoros-kureju